Logo van Sjakies Ballonnerie, Moordrecht

Sjakies Ballonnerie

Ambachtweg 59
2841 MB , Moordrecht
Tel: (0182) 370 720 / Mob: (06) 22 29 69 90

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 9,5 is gebaseerd op 77 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 81% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Sjakies Ballonnerie. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Sjakies Ballonnerie en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Sjakies Ballonnerie, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Sjakies Ballonnerie

9,5
over 77 review(s)

Eerste indruk

9,4

77 pos / 0 neg

Service

9,6

77 pos / 0 neg

Prijs / kwaliteit

9,5

77 pos / 0 neg
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Aan niets ontbreekt het.
10 januari 2015 om 14:27 Meldt als ongepast

In november 2014 hebben wij het verjaardagsfeest van mijn man gevierd bij Sjaakies Ballonnerie. De aankleding en sfeer van de locatie, de professionele en vriendelijke bediening, het buffet, de drankjes en hapjes, de voor- en nabespreking, kortom alles liep erg goed. Zoals al eerder gezegd in een review, voldoende parkeergelegenheid. Alle gasten waren zeer positief over de locatie en de bediening. Kortom echt een aanrader.


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Wanneer je een feestje wilt vieren, is dit de locatie om dat te doen!
03 januari 2015 om 13:17 Meldt als ongepast

Mijn 50+ verjaardagsfeest was super. Alles was door Patricia en haar medewerkers goed geregeld, de drank- en eetservice, de vriendelijke bediening, de hartelijke ontvangst enz. Ik had zelf een DJ geregeld (Rens van Werkhoven!) en ook hij heeft ervoor gezorgd dat dit feest zeer geslaagd is. Parkeerplaatsen zijn er volop en geen overlast voor de buren. Kortom, de locatie voor een geslaagd feest.


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Erg gezellige locatie voor een feest!
31 december 2014 om 13:01 Meldt als ongepast

Zo gauw als je binnen komt, krijg je meteen een 'thuis' gevoel. Iedereen had het erover. Het is een gezellige tent! Leuke meiden in de bediening. Goede afspraken met Patricia kunnen maken. Alle medewerking wordt verleend om van je feest iets gezelligs te maken.


Stem en win prachtige prijzen! Stem op Sjakies Ballonnerie en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Sjakies Ballonnerie, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Wij zijn zeer te vreden ,gezellige mensen enalles was mogelijk en een leuke lokatie TOPPIE!!!!!
30 december 2014 om 10:56 Meldt als ongepast

een paar weken voor het 50e verjaardag langs geweest en gezellig zitten kletsen over het feest en wat er mogelijk was.
De gezellige sfeer heeft mij doen beslissen om hier een feest te geven,en daar heb ik absoluut geen spijt van .
Het feest was super en alles was prima geregeld, de dames van de bar de muziek en de bediening van de hapjes enz ja zelfs werden er foto's en filmpjes gemaakt ,hier heb je meestal geen tijd voor maar Patricia heeft dit prima gedaan.
Van 8.30 uur tot 01.30 ongeveer is een pervecte tijd om in deze gezellige huis kamer sfeer een feest te geven en met deze gezellige mensen TOP11

gezellige ongedwonge huiskamer sfeer ??? ik heb zeniet gezien
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Superavond op een geweldige locatie!
30 december 2014 om 10:37 Meldt als ongepast

In december 2014 heb ik hier mijn 50e verjaardag gevierd. In oktober al langs geweest om e.e.a. te bespreken en vanaf het eerste bezoek waren we al erg enthousiast. De avond zelf, van 21.00 uur tot 01.30 uur, was voorbij voordat we er erg in hadden en dat zegt eigenlijk alles over de sfeer en hoe de avond verliep. Het was helemaal geweldig, mede dankzij Patricia van Sjakies, de dames van de bediening en de DJ. Klein dingetje was dat de DJ een flink aantal doorgegeven nummers niet kon vinden, maar dat mocht de pret niet drukken. Bediening was voortreffelijk én gezellig (ook niet onbelangrijk), niemand kwam iets te kort en alles verliep zoals van tevoren afgesproken. Met bijna 90 gasten was de ruimte goed gevuld, zonder dat het te vol was. Top avond gehad, kan niet anders zeggen! Wat ons betreft is Sjakies een aanrader!

Leuke, gezellige locatie, goed bereikbaar, prima parkeren, prima afspraken te maken, goede service.
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Top kwaliteit en service
21 augustus 2014 om 07:58 Meldt als ongepast

Top kwaliteit en service


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Gezellig feest en alles is voor ons gegeregeld
26 maart 2014 om 21:45 Meldt als ongepast

Binnen erg gezellig, voldoende parkeerruimte, goed geluid en leuke mensen achter de bar.
Achteraf werd alles voor ons opgeruimd en kregen we netjes een rekening.
Er is één ding mis gegaan: we hadden gevraagd om géén dranken te schenken die niet inbegrepen waren in het arrangement. Dat is zonder kennisgeving wel gebeurd en dat moesten we achteraf extra betalen.

Gezellig, goede service, goede prijs afspraken vastleggen op papier en deze nakomen
10

Review behulpzaam?
JA NEE

goed bedrijf professioneel
08 maart 2013 om 09:44 Meldt als ongepast

goed bedrijf professioneel


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

uitstekend
07 maart 2013 om 22:38 Meldt als ongepast

uitstekend


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Sjakies ballonnerie
07 maart 2013 om 22:15 Meldt als ongepast

Gewoon de beste die er in Nederland is


Bezoek onze website

Het kan zo gek niet zijn of wij zorgen voor de juiste sfeer!

Locatie van Sjakies Ballonnerie op de kaart

Ambachtweg 59
2841MB, Moordrecht

Openingstijden

  • Maandag10:00 - 22:00
  • Dinsdag10:00 - 22:00
  • Woensdag10:00 - 22:00
  • Donderdag10:00 - 22:00
  • Vrijdag10:00 - 22:00
  • Zaterdag10:00 - 22:00
  • Zondag10:00 - 22:00